Lähetyssaarnaajahimmeli

Kymmenes sessio

Kello käy, ja appelsiineja.

Päämäärät:

Astrid Heide Moreau: Anna toivoa! VS Realiteetit
Elias Ekholm: Saata työsi loppuun! VS Mutumato
Tagueul: Löydä tasapaino! VS Arjen realiteetit

Stats: järki/tunteet, usko/rakkaus

Astrid saa kulttinsa ohjista kiinni + oikaisee tahrautuneen maineen VS kultti on kerenny törttöillä (pieni lapsi on raiskattu “hedelmällisyysriitissä”)
Elias-linkki muuttui muotoon: välillä kumman kohtuuton

Tagueul ei enää pelkkä seksiobjekti työkavereilleen koululla VS houkutuksia uuden opettajatar Jeanette Lacroixin muodossa/muodoissa (Jeanettella on samanlainen huumori kuin Tagueulin ex-vaimolla)

Elias valikoi tarkkaan tulevaksi seuraajakseen leirin johtoon paikallisesta Punaisesta Rististä Mikaelan VS many feel! ikävä tulloo, ei tahtos leiriltä lähtä!

Astrid aiheuttaa intertribaalisia naimakauppoja VS Melker vaatii Astridin erottamista leiriltä (tulee paikalle henkilökohtaisesti ilkkuvan Tuula Kainosodan kanssa, Elias vastustaa muttei voi kuin antaa Astridille luvan sentään jäädä leirille kun kuitenkin aviopuolisonsa on leirin työntekijä)

Tagueul saa selville, kuka Melkerin painosti tämmöiseen toimintaan VS EI huomaa jääneensä ex-alansa kehityksestä jälkeen (Melker koettaa potkuilla vaan pelotella (lue:varoittaa) Tagueulia huononevasta tilanteesta) + Astridin potkut EI johdu siitä että joku etsi Tagueulia

Elias kouluttaa seuraajansa Mikaelan päteväksi leirin johtajaksi JA Mikaelan poliittinen ura on Eliaksen uraa reilusti pidemmällä

Elias saa rispektiä Malbeckiltä uransa nousujohteisuudesta kun jättää leirinjohtajan työt VS tunnontuskia korruptiolla pedatusta ICRCn duunista (Elias huomaa retroaktiivisesti, että Tagueulista onkin tullut ihan oikeasti ystävä – le gasp! ) + joutuu uraansa suojellakseen paljastamaan Tagueulin piilopirtin + niin hirveesti bondausta Tagueulin kanssa ennen lähtöä, että moinen petturuus tuntuu hirviältä!

Astrid valaa kultilleen toivoa paremmasta huomisesta VS jää sorretuksi vähemmistöuskonnoksi + Joshua Manki kärsii + Linus-eno kuolee.

Tagueul löytää turvapaikan Afrikasta (Tagueul joutuu tappamaan brutaalisti ICRC:n pampun) + pakoilu on väliaikaista VS pakoilu ei tee hyvää parisuhteelle

Astrid synnyttää terveen poikalapsen Johannesburgissa VS tajuaa Tagueulin veritekojen brutaaliuden

Elias riutuu rakkaudesta Amsterdamissa.

Viimeisessä jaksossa:
Astrid tekee päätöksen!
Tagueul katsoo tulevaisuuteen!
Elias löytää uuden kurssin!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.