Lähetyssaarnaajahimmeli

Epilogi

Onnettomuuksia ja uusia alkuja

Elias Ekholm Metsola VS pyörätuolituomio
Mette Sandvik Make amends with your chlld VS ura

Tasapaino/Voitto ; Johda/Seuraa

Mette synnyttää terveen poikalapsen n.2015. Poika saa nimen Espen ja Samirin kummikseen.

Vuosi 2018

Elias EI käsittelee turhautumistaan rähjäämällä VS loukkaa tosi pahasti Metsolaa. (Metsola syyllisyyttä vaikka tietää ettei se ollut oma vika) + loukkaa myös Tagueulia ja Astridia

Metten mies osoittautuu isämateriaaliksi VS Pitempiaikainen työpaikkaseksisuhde 2017 . (Kapteeni Solberg joka tekee samoja hommia kuin Mette mutta vain koti Norjassa) + joka muuttuuu romanssiksi!

Elias pääsee pian takaisin töihin (Stina tulee käymään Afrikassa) + korjaa välit Astridin ja Taguelin kanssa VS ja painaa niitä niin paljon, että burn out EI iske.

Arild saa tietää Metten ja Solbergin suhteesta ja hakee eroa ja saa Espenin huoltajuuden.

Mette saa tukea ja turvaa Solbergilta eroprosessin kuohuissa + ja tekevät sopimuksen avoimesta suhteesta VS mutta työ erottaa.

Elias puhuu ASIOISTA Metsolan kanssa VS Metsola saa käsityksen että Eliaksella on suhde Stinan kanssa. Metsola linkki muuttuu muotoon: Haluan pitää hänet elämässäni.

Elias menee töihin totuus komissioon ja Mette lähetetään asiantuntija tehtäviin selvittämään Etelä-Sudanin tapahtumia ja he tapaavat jälleen työn puitteissa.

Mette auttaa Eliasta ruumiinkuvansa eheyttämisessä. (Metsola näkee että Metten seura tekee Eliakselle hyvää) + kaverustuu Metsolan kanssa VS Mette EI saa kuulla kunniansa Metsolalta toisten parisuhteiden rikkomisesta.

Metsola ihastuu Eliakseen + Elias huomaa ihastuksen. Mette antaa vauhtia poikien himmelille. VS Pyörätuoli EI epäilytä (Metsolan kummisetä ms taudin takia pyörtuolissa mutta silti toimiva parisuhde)

Terroristi-iskussa Mette joutuu säikäyttävään hengenvaaralliseen tilanteeseen VS Metten läheltäpiti tilanne saa Metsolan ja Eliaksen hyvin huolestuneeksi. + onnistuu pelastamaan siiviileitä ja saa siitä hyvästä urhoollisuus pränikän.

Elias viettelee Metten oma-aloitteisesti ja onnistuneesti (Eliaksella kaapista ulos tullut täti, isän puolelta) + tajuaa olevansa rakastunut Metsolaan + Saa lopullisesti anteeksi ilkeät möläytyksensä VS Metsola joutuu auto-onnettomuuteen. + ja on kuukauden koomassa.

Mette toimii amorin apulaisena ja saattaa pojat tilanteeseen jossa on pakko puhua (Henrikillä syttynyt pieni kateuden kipinä) + Solberg tulee lomille Afrikkaan + Henrik kosaisee Metteä + elävät onnellisena elämänsä loppuun asti VS Arild alkaa mustamaalata Metteä Espenille. Elias linkki muuttuu muotoon: typerän itsepäinen rakkaudessa ja hyvä ystävä. Lapsi linkki muuttuu muotoon: Eikö se enää pidäkään minusta?

Eliaksen ja Metsolan ilta päätyy romanttiseksi pusutteluksi (Samir on laverrellut Metsolalle Eliaksen tunteista) VS Eliaksen epävarmuus hidastaa suhteen kehittymistä

Elias&Metsola käy noin kolmen vuoden seurustelun jälkeen kertomassa suhteesta molempien vanhemmille ja se on suhdetta vahvistava kokemus (Metsolan isä on aina tiennyt poikansa olevan homo) VS Eliaksen vanhemmat ei tykkää.

Mette tutustuu uudelleen lapseensa kun Espen 16 v. VS Arild EI kuole oletettuun itsemurhaan ja Espen syyttää siitä Metteä.

Mette ja Henrik menevät naimisiin n 2020 ja Mette on häissä paksuna. Tyttö tulee. Elias ja Metsola tytölle kummeiksi. Elias&Metsola muuttaa Suomeen pääkaupunkiseudulle ja Mette ja Henrik asustelee Norjassa. Pariskunnat hommaavat yhteisen lomaosakkeen Johannesburgista. Metsola Security myös Suomen markkinoille.

And they lived happily ever after.

The End

Comments

MuadMouse m1hka

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.