Lähetyssaarnaajahimmeli

Kidnappaus-välisoitto

Pakkobanaania kaikille! (älä kysy...)

PÄÄMÄÄRÄT

Elias Ekholm: Päädy epäammattimaiseen suhteeseen VS Afrikan realiteetit
Tagueul: Hyvitä tekojasi edes vähän VS Ne teot

Virheet / Kauheudet; Kypsä / Raaka

Elias ei opi ymmärtämään miksi Tagueul on tällä leirillä VS tajuaa että Tagueul on ollut ammattihirviö Tagueul-linkki muuttuu: “Saattaa vaarantaa turvallisuuden.”

Elias oppii ymmärtämään miksi Tagueul on tällä leirillä (ihmissalakuljettaja etsii Tagueulia) + vahvempi auktoriteettiasema VS tajuaa että Tagueul on ollut ammattihirviö.

Tagueul noudattaa ohjesääntöä esimerkillisesti kun paska osuu tuulettimeen (uudet pakolaiset rähisee porteilla) + pelastaa tuottamansa orvon hengen VS eikä edes tee jotain adrenaliinihölmöyttä.

Elias lepyttää Melkerin vihaa (Tagueul pehmittää Melkeria) + ja saa Tagueulin messiin kidnapatuksi VS ja kidnapataan kuskeineen päivineen.

Tagueul ei kasaa Metsolaa VS Metsola raiskataan (salakuljettajapoppoo yhteyksissä Etelä-Sudanin hallitukseen) + Guzman on paikalla, ei ystävänä

Elias ei saavuta neuvotteluyhteyttä kidnappaajien kanssa VS paljastaa salaisuuksia (pakolaisleirillä piileskelee mielenkiintoisia tyyppejä) + pakotetaan raiskaamaan teinitytön “todistaakseen miehuutensa” Guzmanille

Tagueul ei saa Guzmanin kunnioitusta VS joutuu liittymään Guzmanin porukkaan (“Tarjous josta ei voi kieltäytyä”) + kiduttamaan Eliasta mm. raiskaamalla mahdollisimman lempeämmin ja käsittelee Metsolaa hieman lempeämmin.

Elias saa tietää Guzmanin hallituskytköksistä VS ja että Melker tietää jo (Melker ei ole ICRC:n puolesta korruptoitunut) + Elias oppii ICRC:n olevan korruptoitunut

Tagueul pelastaa kaverit VS jää suuren palveluksen velkaa Melkerille + pomo ei tykkää eikä luota.

Tagueul ei saa pitää työtään (Metsola ymmärtää Tagueulin syyt) + ei vakuuta Eliasta tekojensa välttämättömyydestä VS Elias vetää puhuttelun päätteeksi Tagueulia turpaan Tagueul muuttaa Elias-linkin muotoon “Elias on yksi uhreistani”

Tagueul saa pitää työnsä + vakuuttaa Eliaksen tekojensa välttämättömyydestä VS Elias vetää puhuttelun päätteeksi Tagueulia turpaan (Melker neuvoo pitämään Tagueulin mutta ei pakota) + mutta Tagueul ei vakuuta itseään.

Tagueul lahjoittaa lunnasdiilin välityspalkkion pakolaisleirille leikkikentän muodossa.

Tagueul saa Metsolasta fanittajan VS Samir pitää suhdetta hyväksikäyttönä.

Elias kasaa Metsolan VS Metsola kuntoutuu kadehdittavasti

Seuraavassa jaksossa:
Tagueul löytää lohtua.
Elias irrottelee!
Astrid jakaa rauhaa ja rakkautta!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.